Τα χαΐρια μας εδώ.
Πολιτισμικό και κατ'ανάγκη πολιτικό παρατηρητήριο
Λίγα λόγια για εμένα
Ο Μαικήνας κατά κόσμο Γιώργος Λιγνός προερχόμενος απο τη γεννιά των μπουάτ και των πρώτων μαζικών φοιτητικών συνελεύσεων μετά τη δικτατορία, και ηθικός συναυτουργός σε πολλές απο τις ευγενείς πλάνες που κακοφόρμισαν με ευθύνη άλλων και μας έφεραν εδώ που φτάσαμε, πιστεύει σε όλα αυτά που μπορείτε να διαβασετε σε τουτο το βλογότοπο. Απεχθάνεται το ανεξέλεγκτο συναίσθημα αν και χολερικός απο φύση και φυσικά την καπηλεία του ανθρώπινου πόνου που οδηγεί τους πάσχοντες στην αγκαλιά των πάσης φύσης ψευδοπροφητών
Σύνδεσμοι


ΑΕΡΑ, ΝΑ ΑΝΑΣΑΝΟΥΜΕ!
758 αναγνώστες
Σάββατο, 6 Νοεμβρίου 2010
19:42

Ειλικρινά τους βαρέθηκα. Όλους αυτούς τους βαρετούς και φαύλους τύπους που μου μιλάνε για όραμα, με κοιτάζουν κατάματα απο τεράστιες αφίσσες, που κρατάνε το ψαλίδι των εγκαινίων μαζί με ένα παιδάκι στα προχθεσινά εγκαίνια κάποιου παιδικού σταθμού.

Αυτούς τους τύπους που γυρίζουν dvd με τα λεφτά των Δημοτών και το ονομάζουν απολογισμό δράσης 2006-2009, αλλά το μοιράζουν το 2010 το καλοκαίρι,

Αυτούς τους τύπους που παίρνουν λεφτά απο επώνυμο δωρητή  εφοπλιστή στο επάγγελμα, χτίζουν ένα ΚΑΠΗ αλλά εμφανίζουν το έργο σαν κατάκτηση των συμπαθέστατων ηλικιωμένων και δική τους. Η καπηλεία του ΜΑΖΙ  σε όλο το μεγαλείο.

Αυτούς τους τύπους που σε έκρηξη πατριωτικού μεγαλείου αλλά και τοπικισμού, έλεγαν με στόμφο ότι το σπίτι του Ιωάννη Μεταξά βρίσκεται στην πόλη τους, το ιστορικό εκείνο σπίτι που τον επισκέφθηκε ο Γερμανός (!) πρέσβυς το μοιραίο εκείνο βράδυ της 28ης Οκτωβρίου.

Αυτούς του τύπους που ενώ βοά ο τόπος, αλλά και ο Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης, ότι υπάρχει σκάνδαλο στην πολεοδομία, λένε δεν ήξερα δεν γνώριζα.

Αυτούς τους τύπους που σου κόβουνε την αίτηση για ανανέωση αδείας σε κατάστηματα, που εσύ σαν μηχανικός των  ιδιοκτητών , υποβάλεις πριν τις εκλογές και σου λένε  ας μην κατέβαινες με τον αντίπαλο συνδυασμό.

Αυτούς τους τύπους που έχουν το παρατσούκλι "ο κύριος 10%"

Αυτούς τους τύπους που κόπτονται για την διατήρηση ιστορικού θερινού κινηματογράφου, αλλά επειδή δεν έχουν 6 μύρια ευρώ, για απαλλοτρίωση, βγάζουν ψήφισμα για υπαγωγή του στην Εφορία Νεωτέρων Μνημείων.

Αυτούς του τύπους που δέχονται τις προτάσεις του εμπορικού κόσμου για το πρόβλημα του πάρκινγκ, και μετά απο 10 λεπτά στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, εισηγούνται άλλα.

Αυτούς τους τύπους που στέλνουν συγχαρητήρια επιστολή στα νεοεκλεγμένα μέλη του τοπικού οργάνου του κόμματός τους,  "προσβλέποντας  σε νέες νίκες της παράταξης" και χρησιμοποιώντας τα επιστολόχαρτα του Δήμου.

Αυτούς τους τύπους που διορίζουν στελέχη του κόμματος, μόλις αυτό χάσει τις εκλογές, στελέχη που ήσαν βολεμένα στο ΥΠ.ΕΣ, αλλά τώρα βολεύτηκαν στο δικό "μας" Δήμο. 

Αυτούς τους τύπους που δεν έχουν την ευαισθησία να αναρτήσουν στο διαδίκτυο τα ονόματα των 120 επιτυχόντων σε διαγωνισμό που έκαναν, με αποτέλεσμα  5000 άτομα που εναγωνίως ζητάνε δουλειά, να πρέπει να πάρουν τον ηλεκτρικό για να έλθουν να  δούν τις λίστες που αναρτήθηκαν στα τζάμια του Δημαρχείου.

Κρίμα και εγώ που νόμιζα ότι μερικά βόρεια βόρεια προάστια είχαν κάποιο επίπεδο. Δε βαριέστε. Η φαυλότητα φύεται παντού. Ακόμα και σε προάστια με πλατάνια.

Καλή ψήφο.

ΜΑΙΚΗΝΑΣ

 

Σχόλια

06/11 19:48  Τριαντάφυλλος Κατσαρέλης
<Και στην καρδία ΚΑΙ στην κάλπη> φίλτατε Γιώργο, καλή επιτυχία στη δική σου προσπάθεια!
Κατά τη γνωστή - από δεκαετίες - παράδοση, ΣΗΜΕΡΑ το βράδυ εορτάζουμε εις το εκλογικό κέντρο Παπάγου - Χολαργού!
Εσύ το γνωρίζεις, το γράφω για τους άλλους/ες: Εορτάζουμε "τον αγώνα τον ακλό"!..
06/11 21:54  GIASEMI
κάθε προσπάθεια αξίζει το κόπο,εύχομαι να αποδώσει κιόλας
Καλή επιτυχία και στους δυο!
07/11 18:21  Μαικήνας
Σας ευχαριστούμε και οι δύο υποθέτω.
Σήμερα είδα τον Τριαντάφυλλο, καθότι παραμένω ακόμη ψηφοφόρος Χολαργού.
Ητο ακμαιότατος, ηθικά και σωματικά, ενεργός πολίτης γαρ, όπως και εγώ.
Αν είναι ν΄αρθει θε να ρθεί αλλιώς θα προσπεράσει (η νίκη βεβαίως βεβαίως)
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
Είμαστε πτωχευμένοι. Αλλοι λένε "μας πτώχευσαν" κι άλλοι "πτωχεύσαμε"
Εκτός απο τα λεφτά τελείωσαν τα ψέματα, τα άλλοθι, τα ελαφρυντικά και οι συμψηφισμοί
Τα θύματα πολλά. Πάνω απ όλα οι άνθρωποι. Ακολουθούν οι θεσμοί και οι δομές.
Είναι όμως μόνο θέμα χρημάτων;
Είναι όμως θέμα δομών;
Ή είναι θέμα τρόπου σκέψης ;
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις